IJzersterk draadwerk

Ze zijn sterk en hebben tegelijkertijd een robuuste uitstraling: dyneema lijnen, railingdraden en stagen. Heb jij ze al ontdekt?

Solide materialen

Dyneema lijnen, railingdraden en rvs-stagen zijn solide materialen die van oorsprong uit de scheepvaart komen. Van Asperen werkt er al jaren mee. Omdat de materialen over ijzersterke kwaliteiten beschikken, passen we ze op steeds meer plekken toe.

De kracht van dyneema

Dyneema is maar liefst vijftien keer sterker dan staal en bestand tegen uv-straling, vocht en chemicaliƫn. Een duurzaam materiaal dus. Het wordt gebruikt voor onder meer kogelvrije vesten, voertuigbepantsering, netten, afmeerlijnen voor de scheepvaart, chirurgische hechtdraden en snijbestendige handschoenen. Of dyneema interessant is voor jouw toepassing? Vanuit onze ervaring met dit krachtige materiaal denken we graag met je mee.

Verstaging vervangen

Zijn de stagen van je schip beschadigd of heb je een reservestag nodig? Verstaging vervangen behoort tot onze specialiteiten. Ook in geval van nieuwbouw of bij de aankoop van een schip met oude verstaging kun je bij ons terecht. We realiseren de complete verstaging met oog voor de geldende eisen. Zo kun je weer jaren vooruit.

Railingdraden: unieke kans voor architecten

Railingdraden zie je op steeds meer plekken. Op schepen en boten uiteraard, maar ook in kantoorpanden. Ze doen het bijvoorbeeld goed als balkonrailing. En wat dacht je van een stoere trapleuning? Met hun robuuste uitstraling lenen railingdraden zich uitstekend als functionele eyecatcher. Een unieke kans voor architecten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat je verrassen!

Railingdraad gemaakt door Zeilmakerij van Asperen
Railingdraad gemaakt door Zeilmakerij van Asperen
Dyneema lijnen gerealiseerd Zeilmakerij van Asperen

Ontdek de mogelijkheden

Of je nu op zoek bent naar een functionele oplossing, een opvallende eyecatcher of een combinatie van die twee, met dyneema lijnen, railingdraden en stagen kun je alle kanten op. Meer weten? Informeer naar de mogelijkheden. Vul het contactformulier in of bel ons via 06-22920863. Liever een mail sturen? Stuur je bericht dan naar info@vanasperenmaritiem.nl.

Kom in contact