Afdekzeilen

Er is niets mooier dan op pad gaan met je boot, caravan, camper of oldtimer. Je wilt er nog jaren van genieten. Maar dat kan alleen als je je voertuig goed beschermt met een afdekzeil

Afdekzeilen op maat

Een afdekzeil op maat biedt uitkomst. Van Asperen bedenkt en realiseert slimme oplossingen, uitgevoerd met hoogwaardige materialen. Hulp nodig bij reparatie of onderhoud? Ook dan staan we voor je klaar.

Afdekzeil op maat: meer mogelijk dan je denkt

Maar we doen meer. We maken dekzeilen in alle soorten en maten. Dit kan een zeil voor een scheepsonderdeel of een vrachtwagen zijn. Of een afdekzeil voor een camper of oldtimer En wat dacht je van een afdekzeil voor je tuinmeubelen, de barbecue, jacuzzi of de picknicktafel? Alles kan!

Reparatie en onderhoud

Is je afdekzeil kapot? Of vraagt hij om een opknapbeurt? Ook voor reparatie en onderhoud kun je bij ons terecht. Met onze machines voeren we het werk netjes en vakkundig uit. Zo kan het doek er weer jaren tegenaan.

Afdekzeil gemaakt door Zeilmakerij van Asperen
Beschermhoezen voor BosKalis gemaakt door Zeilmakerij van Asperen

Neem contact op voor een dekzeil op maat

Een afdekzeil vormt het perfecte materiaal om jouw machine, caravan, camper of oldtimer te beschermen. Wacht dus niet te lang en neem contact op, zodat we kunnen kijken welke oplossing bij jouw voertuig past. Vul het contactformulier in of bel ons via 06-22920863. Liever een mail sturen? Stuur je bericht dan naar info@vanasperenmaritiem.nl.

 

Kom in contact